به گزارش خبرگزاری مهر، فضل الله اسلامی افزود: سال گذشته 14 هزار دستگاه تاکسی و خودروی شخصی در طرح ساماندهی سرویس مدارس مورد استفاده قرار گرفت و امسال سازمان تاکسیرانی با تمام توان آماده است در زمینه سرویس مدارس خدماترسانی کند.
وی با اشاره به اینکه دو برچسب بر روی شیشههای جلو و عقب سرویس مدارس نصب میشود، تصریح کرد: برچسب سوم نیز بر روی یکی از طرفین خودرو نصب میشود تا خودروهایی که تحت عنوان سرویس فعالیت میکنند قابل شناسایی باشند.
اسلامی به نظارت جدی بر عملکرد رانندگانی که مسئولیت سرویس مدارس را بر عهده دارند تأکید کرد و گفت: علاوه بر شرکتهای خصوصی، پلیس راهور و گشتهای ویژه تاکسیرانی نیز بر نحوه فعالیت سرویس مدارس به صورت جداگانه نظارت میکنند.
وی با بیان اینکه رانندگان خودروهای شخصی که از سالهای گذشته در این زمینه با مدارس همکاری داشتند امسال نیز میتوانند همکاری داشته باشند، اضافه کرد: رانندگان این خودروها باید خود را به شرکتهای خصوصی تاکسیرانی که در این زمینه فعال هستند، معرفی کرده و تشکیل پرونده دهند تا پس از تایید صلاحیت و دریافت مجوز به عنوان سرویس مدارس فعالیت کنند.
اسلامی از فعالیت 5 شرکت خصوصی تاکسیرانی به عنوان شرکتهای محوری در زمینه سرویس مدارس خبر داد و اظهار کرد:
در اجرای طرح ساماندهی سرویس مدارس، تهران به 4 محدوده جغرافیایی تقسیم شده و انتظار میرود پوشش سرویس مدارس از 50 درصد در سال گذشته به 70 درصد در سال جاری افزایش پیدا کند.
وی با تاکید بر اینکه تمام تاکسیهای سرویس مدارس مدل بالا بوده و زیر 10 سال عمر دارند، تصریح کرد: به خانوادهها پیشنهاد میکنیم از تاکسیهای "ون" که مقرون به صرفه تر است به عنوان سرویس مدارس فرزندان خود استفاده کنند و البته اولویت سازمان تاکسیرانی برای سرویس مدارس نیز خودروهای با ظرفیت بالا مانند ون است.
مدیرعامل سازمان تاکسیرانی شهر تهران خاطرنشان کرد: به اولیای مدارس اعلام میکنیم صرفا از خودروهای مورد تایید سازمان تاکسیرانی و پلیس راهور استفاده کنند و چنانچه والدین به صورت مجزا و خارج از طرح ساماندهی سرویس مدارس اقدام به انتخاب سرویس مدرسه برای فرزندان خود کنند، مسئولیت آن بر عهده خودشان خواهد بود.
نظر شما